Hoofolie 00.04 500ml
Hoofolie 00.04 500ml
Hoofolie 00.04 500ml
Hoofolie 00.04 500ml
Hoofolie 00.04 500ml in de groep Paardenverzorging en Verzorging / Hoefverzorging bij Equinest (191901-500)

Fair Horse Care

Hoofolie 00.04 500ml

Fair Horse Cares natuurlijke hoefolie wordt snel opgenomen en geeft de hoef onmiddellijk een langdurige glans en bescherming, terwijl het ook de natuurlijke groei en elasticiteit van de hoef bevordert.Lees meer

€20.99
 
In winkelwagen
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Fair Horse Cares natuurlijke hoefolie, die in een stijlvolle en minimalistisch ontworpen verpakking komt, wordt snel opgenomen en geeft onmiddellijk een langdurige glans en bescherming aan de hoef, terwijl het ook de natuurlijke groei en elasticiteit van de hoef bevordert - ideaal voor wie de hoeven van zijn paard wil verwennen met de best mogelijke bescherming en verzorging!

  Hoefolie, waarvan de samenstelling verrijkt is met zowel antibacteriële tea tree- en eucalyptusolie als veganistische lanoline, helpt ook om scheuren en straalrot te voorkomen.

  Toegepast met behulp van eenhoefborstel, hoefborstel is niet inbegrepen.

  Wedstrijdkarenz

  • Wedstrijd in Zweden en voor wedstrijden die vallen onder de NEMAC - 0h wachttijd, geen wachttijd
   NEMACs (Nordic Equine Medication and Anti-Doping Committee) wachttijdenlijst omvat het Zweedse Paardensportverbond (SvRF), Svensk Galopp (SG), Svensk Travsport (ST) en het Zweeds IJslandse Paardenverbond (SIF), alsook het Noorse Travselskap (DNT), de Noorse Jockeyclub (NJ), het Deense Centraal Verbond voor Drafrennen (DTC) en Deense Galop (DG).
  • FEI - 0h wachttijd, geen wachttijd


  Denk eraan dat
  Een nieuw product moet altijd eerst op een klein gebied aangebracht worden, om te testen of het paard overgevoelig is voor enige ingrediënten in het product. We raden aan om dit minstens 24 uur voor volledig gebruik te doen.

  Productie & grondstoffen
  Fair Horse Care, wiens fabriek zich in Skåne, Zweden bevindt, onderscheidt zich door een duidelijke focus op het leveren van producten van absolute topkwaliteit terwijl ze actief duurzaamheid en milieukwesties in elk stadium van hun bedrijfsvoering integreren - van de selectie van grondstoffen tot afgewerkte producten en hun verpakkingen.

  Volume
  500ml

  Art.nr:
  191901-500
 • Over het Merk
 • Fair Horse Care is een Zweeds bedrijf dat paardenverzorgingsproducten maakt volgens een hedendaagse denkwijze. Hun doel is om een duurzaam en verantwoord alternatief te bieden voor het huidige aanbod op de markt. Dit willen ze bereiken door een assortiment van hoge kwaliteit aan te bieden met ethisch geproduceerde, milieuvriendelijke producten die voldoen aan jouw behoeften, die van je paard en de planeet.

 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl