Slofteugels Leren 13mm WC Bruin
Slofteugels Leren 13mm WC Bruin in de groep Paardenuitrusting / Teugels / Insnoering- & Hulpteugels bij Equinest (0510076100201_B_r)

Dyon

Slofteugels Leren 13mm WC Bruin

Duurzame teugel van Dyon in bruin waterbuffelleer en zilveren gespen. Wordt geleverd met snelsluitingen en extra bevestiging voor de singel.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen

Ook beschikbaar in deze kleuren

 • Productinformatie
 • Duurzame gramantygel van Dyon in waterbuffel-leder en zilveren gespen. Komt met snel sluitingen die aan de zijkant van het zadel of aan de singel met lus bevestigd kunnen worden. Ook inbegrepen is een bevestiging voor de singel die men eenvoudig kan aanbrengen om deze ook te kunnen gebruiken bij een singel zonder lus.

  • Lederen Graman
  • Snelsluiting
  • Extra bevestiging voor singel
  • Zilveren gespen
  Art.nr:
  0510076100201_B_r
 • Over het Merk
 • In de lente van 2021 lanceerde Dyon een nieuw en opgefrist assortiment, waar de verschillende collecties beter aangepast waren om zo veel mogelijk ruiters en paarden te passen. Sinds de start in 1989 heeft Dyon altijd voorop gelopen als het gaat om innovatie en om de uitrusting constant aan te passen aan het paard, in plaats van andersom. Hieronder volgt een korte beschrijving van wat de verschillende collecties onderscheidt, zodat jij als ruiter gemakkelijker kunt navigeren door het fantastische aanbod dat Dyon heeft. Het is de moeite waard om op te merken dat alle producten in dezelfde collectie altijd matchen, bijvoorbeeld, een hoofdstel in de New English Collection zal altijd passen bij alle overige uitrusting in die collectie.

  Bij Horseonline zie je direct in de productnaam tot welke collectie het product behoort, NE = New English, DC = Dyon Collection, WC = Working Collection en LCC = La Cence Collection.

  Working Collection (WC)
  Ongelooflijk populaire collectie voor zowel wedstrijden als het dagelijkse werk. Komt in duurzaam buffelleer van de hoogste klasse, natuurlijk gekleurd, anatomisch gevormd en zilveren gespen.

  Dyon Collection (DC)
  Het kenmerk van deze collectie is de schoonheid en elegantie, waarbij alle artikelen zijn voorzien van crèmekleurige naden en decoraties, evenals messing gespen. Alle modellen zijn ook verkrijgbaar in NE.

  New English Collection (NE)
  Kenmerkt ook door strakke elegantie en leer van hoogste kwaliteit. Dezelfde modellen als in DC, maar hier met zilveren gespen en naden in dezelfde tint als het leer.

  La Cence Collection (LC)
  Speciaal ontworpen voor training en voor het algemene welzijn van het paard. Stijlvol en gericht op de anatomie van het paard, met zilveren gespen en vaak details in touw die de collectie een eigen en levendige uitstraling geven.

  Stal
  Een klein en geliefd assortiment dat praktische uitrusting in de stal en bij wedstrijden omvat. Makkelijk mee te nemen en op te hangen aan de wedstrijdstal om het dagelijkse leven van de ruiter te vereenvoudigen.

  Ruiters
  Voor ruiters zijn er eenvoudige en functionele kledingstukken, maar ook de enorm populaire Minichaps voor zowel volwassenen als kinderen. De chaps van Dyon (niet het kindermodel) hebben een levenslange garantie op knopen en ritsen.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl