Kombi Comfort
Kombi Comfort in de groep Paardenuitrusting / Bitten / Combinatietrens bij Equinest (240310288)

Beris

Kombi Comfort

Comfort bar is anatomisch en ligt gelijkmatig over de tong en de lagen en is gevormd om de tong meer ruimte te geven, wat het comfortabeler maakt voor het paard.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Comfort bar is anatomisch en ligt gelijkmatig over de tong en de lagen en is gevormd om meer ruimte voor de tong te geven. Comfort Bar ligt dankzij zijn vorm zeer stil in de paardenmond. Mullen mouth-bitten worden over het algemeen als zeer mild beschouwd. Het zachte Comfort Bar is ideaal voor jonge en gevoelige paarden.

  Het gebruik van de onderste teugel op een Curb Gag bit geeft druk op de onderkaak door de riem, terwijl het bit ook inwerkt op de lagen. Wanneer je echter alleen de bovenste teugel gebruikt, functioneert het bit als een normaal Baucherbit. Dit bit is zeer populair bij paarden die sterk worden en naar beneden/vooruit trekken. Bovendien is het zeer zacht voor de paardenmond aangezien de druk verdeeld wordt en het skelet van de onderkaak van het paard een deel van de corrigerende werking overneemt in plaats van enkel de mond.


  Art.nr:
  240310288
 • Over het Merk
 • Bitten van Beris zijn zoals ze zelf zeggen "Echt vakmanschap, gemaakt in Duitsland." Voor Beris is het altijd prioriteit geweest om de gevoelige mond van het paard te beschermen in alle onderdelen, van het mondstuk tot de bitringen waar alle delen gelast en zorgvuldig gepolijst zijn tot perfectie. Het ontwerp van het bit is ontwikkeld om de communicatie met het paard te verbeteren en een hogere acceptatie te krijgen, iets dat bijzonder goed past bij gevoelige monden. Het mondstuk komt in verschillende hardheden en met of zonder tongvrijheid.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Change country
Continue to equinest.nl