Sweet Iron eggbitten cherry roller
Sweet Iron eggbitten cherry roller in de groep Paardenuitrusting / Bitten / Bustrensen bij Equinest (050001_r)

Trust

Sweet Iron eggbitten cherry roller

Tweedelig watertrens met sweet iron cherry rollers die het paard iets geven om mee te spelen, wat voorkomt dat het zich vastbijt in het bit. Geschikt voor paarden die hard zijn in de mond, het bit vastpakken of moeite hebben zich te concentreren.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Een Eggbett heeft vaste ringen die het risico op knijpen in de mondhoeken minimaliseren. Het ontwerp van de ringen zorgt ook voor een stabielere gevoel aan de buitenkant van de paardenmond en voorkomt dat het bit door de mond getrokken kan worden. Dit specifieke Eggbett van Trust heeft wat kleinere ringen. Dit leidt ertoe dat het bit iets scherper wordt en goed past bij een sterker paard. Grotere ringen verdelen de druk over een groter oppervlak, terwijl kleinere ringen de druk verdelen over een kleiner oppervlak, en dus meer druk creëren.

  Dit bit heeft bovendien cherry rollers die het paard iets geven om mee te spelen en moeten voorkomen dat het paard zich vastbijt. Ze verhogen de tongactiviteit, de speekselproductie en maken de kaken meer ontspannen en zijn daarom geschikt voor paarden die hard in de mond zijn, het bit vastgrijpen of moeite hebben om zich te concentreren.

  De rollen zijn gemaakt van ijzer dat in contact met vocht een oppervlakteroest ontwikkelt die zoet smaakt en daarmee de speekselproductie van het paard op een natuurlijke wijze stimuleert. Dit zorgt ervoor dat het paard meer begint te schuimen, wat de acceptatie van het bit verbetert. Het proces waarbij de rollen roesten zorgt ervoor dat de blauwe kleur verandert in bruin-grijs - wat volkomen normaal is.
  Art.nr:
  050001_r
 • Over het Merk
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl