Aktiviteitsspeelgoed Dog Activity Gambling Tower Niveau 2 Blauw/Wit
Aktiviteitsspeelgoed Dog Activity Gambling Tower Niveau 2 Blauw/Wit in de groep Hond / Hondenspeelgoed / Activeringsspeelgoed bij Equinest (32016BLWH)

Trixie

Aktiviteitsspeelgoed Dog Activity Gambling Tower Niveau 2 Blauw/Wit

Leuke en uitdagende activeringsspeeltje dat je hond laat denken en werken om de lekkernijen te bemachtigen! Het speelgoed is een super goede mentale training, en bovendien een manier om de kans op het ontwikkelen van probleemgedrag te verkleinen.Lees meer

€15.99
 
In winkelwagen
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Dog Activity Gambling Tower is een leuke en uitdagende activiteitsspeeltje dat jouw hond laat denken en werken om de lekkernijen te bemachtigen! Om de hondensnacks naar beneden te laten vallen, moet de hond de schijven in de juiste volgorde uittrekken, en daarna kan hij ook meer lekkers vinden door de kegels op te tillen die naast de toren staan.

  Het geven van een activatiespeeltje aan de hond is een super goede mentale training, wat minstens net zo belangrijk is als de fysieke training, en bovendien een manier om het risico te verkleinen dat er probleemgedrag ontwikkelt.

  Het activatiespeeltje is voorzien van rubberen voetjes die het volledig antislip maken, en er wordt een instructieboekje met tips en trucs voor optimale training bijgeleverd.

  Moeilijkheidsgraad
  Niveau 2, gemiddeld

  Denk eraan dat
  Houd de hond altijd in de gaten als hij met activatiespeelgoed speelt, om te voorkomen dat de hond iets kapot kauwt wat hem vervolgens kan verwonden.

  Maat
  27 cm hoog, 25 cm in diameter

  Materiaal
  Kunststof

  Art.nr:
  32016BLWH
 • Over het Merk
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl