Hondennetdeken Zwart
Hondennetdeken Zwart
Hondennetdeken Zwart
Hondennetdeken Zwart
Hondennetdeken Zwart in de groep Hond / Hondendekens & Hondentruien bij Equinest (32180029Sv_r)

Back on Track

Hondennetdeken Zwart

Veelzijdig en flexibel multi-deken dat zowel buiten in de zomer als binnen tijdens de herfst en winter goed te gebruiken is.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Het hondennetdeken van Back On Track is een echt veelzijdig en flexibel multi-deken dat zowel buiten in de zomer als binnen tijdens de herfst en winter gebruikt kan worden - of onder een ander deken. Back On Tracks Welltex®-technologie in de stof helpt om de bloedcirculatie te verhogen, wat in veel gevallen klachten zoals stijfheid, gewrichtsontsteking en verschillende soorten slijtage kan verlichten. Het netdeken is ook perfect om te gebruiken voor en na activiteit om de hond de allerbeste kansen te geven op prestatie en herstel.

  Het hondennetdeken is eenvoudig aan te passen om een optimale pasvorm voor elke hond te verkrijgen en is bovendien uitgerust met praktische reflectoren aan beide zijden voor verhoogde zichtbaarheid en veiligheid. Ritssluiting achter voor honden met een hoge staart. In de maten 37 en hoger heeft het deken dubbele borstplooien, wat betekent dat het ook geschikt is voor de kleine hond met een grovere beenstructuur.

  Meet de hond van halsbandlus tot staart om de juiste maat te kiezen.

  • Welltex-technologie
  • Kan verlichting bieden voor klachten zoals stijfheid, gewrichtsontsteking en slijtage
  • Luchtig, zacht en soepel hondennetdeken
  • Verstelbaar bij buik, borst en kraag


  Welltex®
  De unieke samenstelling van natuurlijke mineralen in de Welltex®-technologie vangt lichaamswarmte op en zet deze om in langgolvige infrarode energie, die vervolgens teruggekaatst wordt naar huid, gewrichten en spieren. De infrarode energie staat bekend om zijn vermogen om de bloedcirculatie te bevorderen en kan daardoor behulpzaam zijn bij herstel van blessures, bij slijtage, ontstekingen of gespannen spieren.

  Begin met het gebruik van Back on Track
  Back on Tracks producten met Welltex-technologie moeten geleidelijk worden geïntroduceerd om het lichaam aan het effect te laten wennen. De aanbeveling zegt maximaal 4 uur per dag gedurende de eerste 2-3 dagen, en daarna de gebruikstijd geleidelijk verhogen met één uur per keer. Wanneer de introductieperiode voorbij is, moeten de producten ten minste 8 uur per dag worden gebruikt, en bij voorkeur langer. Het kan tot 10-20 gebruiksdagen duren voordat het maximale resultaat wordt bereikt.

  Mocht u echter ervaren dat het effect begint af te nemen, kan het goed zijn om een pauze van het product te nemen. Na de neutralisatieperiode kunt u opnieuw beginnen en het product opnieuw introduceren.

  De producten worden bij voorkeur direct op de huid gebruikt, maar zijn ook effectief met een dunne laag stof eronder. Ze kunnen ook gebruikt worden tijdens rust en activiteit - maar het beste effect wordt bereikt tijdens activiteit, vanwege een hogere lichaamstemperatuur en daardoor een sterkere warmtereflectie.

  Gebruik samen met liniment of vergelijkbaar met eigen beoordeling, het effect kan versterkt worden bij gelijktijdig gebruik.

  Denk eraan dat
  Een verhoogde bloeddoorstroming kan in sommige gevallen een effect hebben dat als prikkelend of pijnlijk wordt ervaren. De reactie is volledig individueel en iedereen ervaart het effect op een andere manier, maar het is dus iets dat goed is om te weten, zodat men er indien nodig aandacht aan kan besteden.

  De initiële reactie kan al na een uur gebruik optreden. Als men ongemak ervaart, moet het product diezelfde dag niet verder gebruikt worden; in plaats daarvan kan men proberen het product de volgende dagen geleidelijker te introduceren.

  Gebruik het product alleen volgens de instructies en raadpleeg een arts als de symptomen aanhouden. Als u een behandeling voor een ziekte ondergaat, raadpleeg dan uw arts als u onzeker bent over hoe het product uw behandeling kan beïnvloeden.

  Gebruik niet tijdens zwangerschap of dracht.

  Art.nr:
  32180029Sv_r
 • Over het Merk
 • Door de jaren heen heeft Back On Track zich een steeds grotere naam binnen de paardensport verworven en biedt het producten die zowel bij paarden en honden als bij ruiters en mensen in het algemeen geliefd zijn. Back On Track werd ruim 20 jaar geleden opgericht in Zweden en is bekend om het Welltex-materiaal, een keramische textiel die de lichaamswarmte reflecteert en de bloedcirculatie verhoogt, wat pijn kan verlichten en kan helpen om spierspanningen los te maken. Ze hebben ook bijzondere aandacht gekregen voor hun MIPS-helmen, die beschermen tegen roterende vallen op een manier die een gewone helm niet doet. De EQ-modellen hebben meerdere tests gewonnen en zijn bij verschillende gelegenheden uitgeroepen tot de veiligste helm op de markt.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl