Hondendeken Zwart
Hondendeken Zwart
Hondendeken Zwart
Hondendeken Zwart in de groep Hond / Hondendekens & Hondentruien bij Equinest (32200029Sv_r)

Back on Track

Hondendeken Zwart

Praktisch standaarddeken van Back On Track met een echt goede ademende werking en de populaire Welltex-technologie.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Back On Tracks standaarddeken is een hondendeken met een echt goede ademende werking en is daarom perfect geschikt voor alles van training tot wandelingen. De inmiddels welbekende Welltex®-technologie in de voering kan de bloedcirculatie verhogen en daarmee actief bijdragen aan het soepel en flexibel houden van de spieren van de hond, door verhoogde circulatie. Het kan ook verschillende soorten klachten verlichten, zoals bijvoorbeeld stijfheid, gewrichtsontsteking en artrose.

  De buitenstof is gemaakt van duurzaam en waterafstotend polyester. Het deken is bovendien verstelbaar voor een optimale pasvorm en comfort voor de hond, en ook voorzien van praktische reflectoren aan beide zijden die zorgen voor verhoogde zichtbaarheid en veiligheid in het donker. Met een rits achteraan voor honden met een hoge staartinplant.

  • Welltex-technologie
  • Verlicht verschillende soorten klachten zoals stijfheid, gewrichtsontsteking en artrose.
  • Waterafstotend
  • Goed ademend vermogen
  • Geschikt voor gebruik tijdens activiteit


  Maat & Pasvorm
  In de maten 37 en groter is de deken voorzien van verstelbare dubbele borstplooien, iets dat ervoor zorgt dat de deken ook goed past op de kleine hond met een steviger botstructuur. Het standaarddeken past perfect op honden die robuuster gebouwd zijn rond de borst en nek.

  Welltex®
  De unieke samenstelling van natuurlijke mineralen in de Welltex®-technologie vangt lichaamswarmte op en zet deze om in langgolvige infrarode energie, die vervolgens teruggekaatst wordt naar huid, gewrichten en spieren. De infrarode energie staat bekend om zijn vermogen om de bloedcirculatie te bevorderen en kan daardoor behulpzaam zijn bij herstel van blessures, bij slijtage, ontstekingen of gespannen spieren.

  Begin met het gebruik van Back on Track
  Back on Tracks producten, met Welltex-technologie, moeten geleidelijk worden geïntroduceerd om het lichaam te wennen aan het effect. De aanbeveling zegt maximaal 4 uur/dag tijdens de eerste 2-3 dagen, en daarna geleidelijk de gebruikstijd verhogen met een uur tegelijk. Wanneer de introductieperiode voorbij is, moeten de producten ten minste 8 uur per dag worden gebruikt, en bij voorkeur langer. Het kan tot 10-20 gebruiksdagen duren voordat het maximale resultaat wordt bereikt.

  Mocht u echter ervaren dat het effect begint af te nemen, kan het goed zijn om een pauze van het product te nemen. Na de neutralisatieperiode kunt u opnieuw beginnen en het product opnieuw introduceren.

  De producten worden bij voorkeur direct op de huid gebruikt, maar zijn ook effectief met een dunne laag stof eronder. Ze kunnen ook gebruikt worden tijdens rust en activiteit - maar het beste effect wordt bereikt tijdens activiteit, vanwege een hogere lichaamstemperatuur en daardoor een sterkere warmtereflectie.

  Gebruik samen met liniment of vergelijkbaar met eigen beoordeling, het effect kan versterkt worden bij gelijktijdig gebruik.

  Denk eraan dat
  Een verhoogde bloeddoorstroming kan in sommige gevallen een effect hebben dat als prikkelend of pijnlijk wordt ervaren. De reactie is volledig individueel en iedereen ervaart het effect op een andere manier, maar het is dus iets dat goed is om te weten, zodat men er indien nodig aandacht aan kan besteden.

  De initiële reactie kan al na een uur gebruik optreden. Als men ongemak ervaart, moet het product diezelfde dag niet verder gebruikt worden; in plaats daarvan kan men proberen het product de volgende dagen geleidelijker te introduceren.

  Gebruik het product alleen volgens de instructies en raadpleeg een arts als de symptomen aanhouden. Als u een behandeling voor een ziekte ondergaat, raadpleeg dan uw arts als u onzeker bent over hoe het product uw behandeling kan beïnvloeden.

  Gebruik niet tijdens zwangerschap of dracht.

  Art.nr:
  32200029Sv_r
 • Over het Merk
 • Door de jaren heen heeft Back On Track zich een steeds grotere naam binnen de paardensport verworven en biedt het producten die zowel bij paarden en honden als bij ruiters en mensen in het algemeen geliefd zijn. Back On Track werd ruim 20 jaar geleden opgericht in Zweden en is bekend om het Welltex-materiaal, een keramische textiel die de lichaamswarmte reflecteert en de bloedcirculatie verhoogt, wat pijn kan verlichten en kan helpen om spierspanningen los te maken. Ze hebben ook bijzondere aandacht gekregen voor hun MIPS-helmen, die beschermen tegen roterende vallen op een manier die een gewone helm niet doet. De EQ-modellen hebben meerdere tests gewonnen en zijn bij verschillende gelegenheden uitgeroepen tot de veiligste helm op de markt.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl