15
UltraShield Zwart Vliegenmiddel 946ml 12-pack
UltraShield Zwart Vliegenmiddel 946ml 12-pack
UltraShield Zwart Vliegenmiddel 946ml 12-pack in de groep Vliegbescherming / Geurmiddelen & Zomerproducten bij Equinest (0984-12P)

Absorbine

UltraShield Zwart Vliegenmiddel 946ml 12-pack

Betaalbare 12-pack van Absorbine UltraShield Black vliegenafweermiddel - perfect voor degenen die willen inslaan voor de zomer, of waarom niet de gelegenheid aangrijpen om voor de hele stal te kopen zodat jullie allemaal geld kunnen besparen?Lees meer

€450.01 / €382.51

Aantal:

 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Betaalbare 12-pack van Absorbine UltraShield Black vliegenafweermiddel - perfect voor degenen die willen inslaan voor de zomer, of waarom niet de gelegenheid aangrijpen om voor de hele stal te kopen zodat jullie allemaal geld kunnen besparen?

  UltraShield Black is de ultieme vliegen spray voor paarden. Het is niet zomaar een gewone vliegen spray; het is zeer effectief en langdurig, en het best verkochte insectenafweermiddel in zowel de VS als Duitsland. Met UltraShield Black kunt u uw paard de meest effectieve bescherming bieden tegen bijtende en stekende insecten.

  Wat UltraShield Black zo effectief maakt, is de bewezen formule die langdurige, effectieve bescherming biedt tot 17 dagen na toepassing, zelfs bij slechte weersomstandigheden. Omdat het zo effectief en langdurig is, vermindert het de noodzaak van frequent gebruik - perfect voor paarden op zomerweide! U kunt er zeker van zijn dat uw paard comfortabel zal zijn en vrij van de overlast veroorzaakt door irritante vliegen en andere insecten, aangezien UltraShield Black meer dan 70 verschillende soorten plagen afstoot en doodt, waaronder teken, dazen, vliegen, muggen en knutten.

  Wat betreft veiligheid is UltraShield Black niet alleen effectief, maar ook geregistreerd bij de chemische inspectieautoriteiten. Dit betekent dat u het vliegenafweermiddel met een gerust hart op uw paard kunt gebruiken zonder u zorgen te maken over schadelijke effecten. Bovendien heeft UltraShield Black geen wedstrijdonttrekkingsperiode, wat betekent dat u het kunt gebruiken voor wedstrijden en evenementen zonder de regels te overtreden.

  Een van de meest gewaardeerde eigenschappen van UltraShield Black is de aangename geur. Het heeft een frisse geur van aloë vera, lanoline en citroenolie, waardoor de toepassing aangenamer wordt voor zowel u als uw paard. De watergebaseerde formule is zacht voor de huid, geeft de vacht een mooie glans en laat geen plakkerige resten achter!

  Naast bescherming tegen insecten bevat de vliegenafweermiddel ook zonnebrandmiddel om te beschermen tegen vervaging en zonnebrand. Uw paard zal dus niet alleen vrij zijn van vervelende vliegen en insectenbeten en steken, maar ook beschermd zijn tegen de schadelijke stralen van de zon.

  Voor gebruiksgemak is de fles ontworpen om handmoeheid te minimaliseren. U kunt ook verticaal, horizontaal en ondersteboven met de fles sprayen! De sproeikop kan ook worden aangepast voor verticale of horizontale spray, om de toegang en precisie te maximaliseren.

  • Best verkochte insectenafweermiddel in de VS en Duitsland
  • Beschermt uw paard tegen meer dan 70 verschillende soorten bijtende en stekende insecten tot 17 dagen
  • Geregistreerd bij de chemische inspectieautoriteiten
  • Geen wedstrijdonttrekkingsperiode
  • Aangename geur van aloë vera, lanoline en citroenolie
  • Watergebaseerde formule die geen plakkerige of olieachtige resten achterlaat
  • Bevat zonnebrandmiddel voor extra bescherming tegen vervaging en zonnebrand
  • Voedende werking die de vacht en manen extra glans en ontklitting geeft
  • Kan worden gebruikt bij zowel paarden als honden (ouder dan 12 weken)

  Tips!
  Absorbine UltraShield is ook verkrijgbaar in een milieuvriendelijke variant met natuurlijke ingrediënten hier  UltraShield Green Summer Spray 946ml.

  Let op
  Een nieuw product moet altijd eerst op een klein gebied worden aangebracht om te testen of het paard gevoelig is voor een van de ingrediënten in het product. We raden aan dit ten minste 24 uur voor volledig gebruik te doen.

  Inhoud

  Alifatisch alcohol, Piperonylbutoxide, Permethrin, Chrysanthemum cinerariaefolium extract, Cymbopogon winterianus extract.

  Opslag

  Buiten het bereik van kinderen houden.

  Volume

  12 x 946 ml

  Art.nr:
  0984-12P
 • Over het Merk
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl